Полиција Новог Зеланда успела је да идентификује двоје деце чији су остаци пронађени раније овог месеца у коферима које је купила једна породица на интернет аукцији. 

Полиција је у саопштењу потврдила да су деца идентификована и да је њихова породица затражила да се њихова имена не открију, наводи ЦНН.

Подсетимо, истрага убиства покренута је након што су људски остаци откривени у коферима у Јужном Оукланду 11. августа ове године. 

Раније овог мјесеца, инспектор новозеландске полиције рекао је да су деца веројатно имала између 5 и 10 година када су умрла. Рекао је да истражитељи верују да су били мртви три или четири године и да је узрок смрти још увек непознат.

Јужнокорејска полиција истиче да је жена за коју се верује да је мајка ово двоје деце била у Ј. Кореји од 22. августа. Полиција сарађује са властима Новог Зеланда преко Интерпола. 

Компанија која се бави складиштењем и која је продала пртљаг на аукцији такође помаже полицији у истрази о другим предметима који би могли бити повезани са продатим коферима.

Полиција је нагласила да полиција која је купила кофере нема везе са смрћу деце. 

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".