Наиме водитељка и модел зарађивала је огроман новац и била на врхунцу каријере када ју је њен бивши дечко Данијел Линч напао из љубоморе у центру града. Он је са својим пријатељем Стефаном Силвестром 2008. године насрнуо на водитељку, те се над њом физички иживљаваи и вишеструко је силовао, затим ју је Стефан полио киселином што је довело до озбиљних здравствених последица.

Након стравичног напада, кожа јој је лица била потпуно отопљена, кости оштећене, на једно је око изгубила вид, а повређени су јој били и делови руке. До данашњег је дана имала преко 400 операција, а онда јој се срећа напокон мало осмехнула. Поново је почела да ради као водитељка на радију и телевизији, а о свом трагичном искуству написала је три књиге. Ипак Кејти се и емотивно опоравила, те је поново нашла љубав и срећу када је њено срце освојио Ричард Џејмс Сутон, за кога се и удала у децембру 2017. године и са којим је добила две ћеркице.

С друге стране, њен бивши тренутно ужива у слободи. Пуштен је из затвора још 2018. године након издржане казне од 6 година, али је враћен натраг због насилног понашања.

(republika.rs)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".