Naime voditeljka i model zarađivala je ogroman novac i bila na vrhuncu karijere kada ju je njen bivši dečko Danijel Linč napao iz ljubomore u centru grada. On je sa svojim prijateljem Stefanom Silvestrom 2008. godine nasrnuo na voditeljku, te se nad njom fizički iživljavai i višestruko je silovao, zatim ju je Stefan polio kiselinom što je dovelo do ozbiljnih zdravstvenih posledica.

Nakon stravičnog napada, koža joj je lica bila potpuno otopljena, kosti oštećene, na jedno je oko izgubila vid, a povređeni su joj bili i delovi ruke. Do današnjeg je dana imala preko 400 operacija, a onda joj se sreća napokon malo osmehnula. Ponovo je počela da radi kao voditeljka na radiju i televiziji, a o svom tragičnom iskustvu napisala je tri knjige. Ipak Kejti se i emotivno oporavila, te je ponovo našla ljubav i sreću kada je njeno srce osvojio Ričard DŽejms Suton, za koga se i udala u decembru 2017. godine i sa kojim je dobila dve ćerkice.

S druge strane, njen bivši trenutno uživa u slobodi. Pušten je iz zatvora još 2018. godine nakon izdržane kazne od 6 godina, ali je vraćen natrag zbog nasilnog ponašanja.

(republika.rs)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".