У саобраћајној несрећи код Лесковца, када је дошло до превртања аутобуса, погинуле су две особе, међу којима је и Мирко Вишњички из Сремске Каменице код Новог Сада. Мирко је данима био у коми, да би након вишедневне борбе подлегао тешким повредама које је задобио у несрећи.

- Као породица смо јуче сахранили нашег деду, оца, таста. Човек је био здрав, прав и виталан, иако у 69 години живота. Бавио се виноградарством. Отишао је на одмор са којег нам се више никада није вратио - кажу из породице за медије.

Фото: И. Митић

 

У недељу су Мирков син и снајка преко медија сазнали за превртање аутобуса и на наговор тетке кренула је потрага. Долазе до сазнања да је Мирко оперисан у Клиничком центру у Нишу.

Како истичу, по доласку у Ниш сазнају да је Мирково стање веома озбиљно.

- Отац је био у коми. Лекари нису били оптимистични у вези његовог скорог опоравка. Породица одлучује да се врати кући за Нови Сад и да прати његово стање. По доласку у Нови Сад, у вечерњим часовима, сазнајемо да је наступила мождана смрт. До јутра су лекари потврдили да су Миркове виталне функције отказале и да је преминуо - навели су из породице.

Подсетимо, стравична саобраћајна несрећа догодила се прошле недеље на ауто-путу Лесковац-Ниш. Поред Мирка, у несрећи је страдала Нина Нићифоровић, туристички водич.

Фото: Фејсбук принтскрин/Нина Ницифоровиц

 

Министарство унутрашњих послова је због саобраћајне несреће на ауто-путу код места Печењевце по хитном поступку извршило надзор у привредном друштву "Севертранс а.д." из Сомбора и том приликом је утврђено више од 100 прекршаја.

(Информер)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".