Минималиста - Једна рука је на волану, друга на мењачу

Ви покушавате да живите што је једноставније могуће. Више волите да будете окружени неколицином најближих пријатеља, него гомилом различитих људи. То не значи да сте досадни. Људи вас цене и поштују ваш стил живота.

Логичар - Једна рука је на волану горе, друга доле

Врло сте рационални тип човека. Породица вас изузетно цени због способности доношења правих одлука и зато што се на вас могу ослонити. Склони сте променама расположења, али то свим силама покушавате да контролишете.

Миротворац - Обе руке су у средини волана

Не волите сукобе и направићете све да их избегнете. Понекад знате подигнути глас на некога, али то се догађа врло ретко. Непријатељства међу људима не подносите и склони сте проналазити начине како помирити две сукобљене стране.

Фото: Профимедиа

 

 

Перфекциониста - Руке су у горњој поливини волана, размакнуте

Ви држите волан како су вас научили у ауто школи јер сматрате како се треба држати прописа и све направити на правилан начин. То је заправо ваш животни мото захваљујући ком сте и успешни у животу. Многим људима у вашој околини сте узор.

Паничар - Руке су на горњој половини волана, врло близу једна другој

Често се борите са тескобом и склони сте проверавати два, три пута оно што сте већ направили да бисте били сигурни како је све у реду. Блиски људи покушавају стално да вас умире, говорећи да се опустите. Раде то зато што знају да сте дивна особа која се скрива иза свог оклопа.

Авантуриста - Једна рука је у средини волана

Ви сте прави пример човека склоног авантурама. Привући ће вас било која активност која диже адреналин. Пријатељи и породица често нису одушевљени вашим начином живота, али поштују вас и ваш избор.

Лидер - Обе руке су на доњој половини волана, размакнуте, са прстима окренутим према возачу

Може се рећи да сте рођени вођа и да без проблема преузимате одговорност. Самоуверени сте и људи вас поштују као ментора, верују вам. На послу вас често хвале због лидерских способности.

Хранитељ - Обе руке су на доњој половини волана, размакнуте, с прстима окренутима од возача

Људи вас воле јер осећају вашу љубазност и брижност. Срећни сте када блиски људи постигну нешто у животу и спремни сте подржати их у сваком тренутку па чак и када успех у нечему понекад изостане. Нисте склони да будете вођа, нити желите да пошто-пото промените нешто битно у животу. Више цените опуштеност и душевни мир па прихватате да неке ствари једноставно морају бити такве какве јесу.

Супер тип - Једна рука је на горњем делу волана, а друга лежерно наслоњена са стране

Шта год да се дешава, ви сте увек мирни и сталожени. Тражите добро у свакој ситуацији. За вас је сваки дан празник и не желите готово ништа у животу да мењате. Пријатељи и породица радо проводе време у вашем друштву, посебно када  имају потребу да се истински опусте.

Булдожер - Једна рука је на волану, друга на труби

Врло сте заузети и немате времена за људе који вам стоје на путу. Ближњи се диве вашој одлучности и амбициозној природи. Знају да од вас увек могу тражити потпору када се ради о озбиљним животним ситуацијама.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".