- Ова страница је много пута помогла људима на различите начине. Драги чланови, ево још једна прилика да учинимо нешто добро: у периоду од 1993. – 1995. године, грчке породице су угостиле велики број деце из Србије, стварајући на тај начин посебне везе и односе - пише у објави, и у наставку се додаје:

- Неки су успели да одрже контакт и до данас, а неки су се нажалост изгубили. Наш изазов је пронаћи девојчицу коју је угостила породица Деспине Георгиадоу у граду Скидра.

Фото: Фејсбук принтскрин/Грчка инфо

 

- На фотографији можемо видети Деспину у средини, а Весну с леве стране, као и тадашњу Веснину адресу. Деспина је тражила девојчицу путем ФБ много пута, али није имала среће. Добри људи, хајде да покушамо заједнички да их поново спојимо - поше у објави брзо постала вирална.

Апел је уродио плодом и почео муњевито да се дели и за неверовати. Гркиње су готово за један дан дошле до Весне која им је, као девојчица, толико прирасла за срце да и после 30 година нису одустале у намери да је пронађу и поново се повежу.

- Добри људи, нашли смо је и то за тако кратко време! Управо сам комуницирала са њом. Хвала свима на порукама - написала је Ника у коментару испод ове несвакидашње објаве.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".