Познато је да је Анабела била у браку са денсером Гагијем Ђоганијем, са којим се развела након 14. година брака. Међутим, мало ко се сећа Анабелиног момка Николе, због ког је помишљала да себи одузме живот. 

Фото: АТА имагес

 

 

Никола је била Анабелина највећа и никад прежаљена љубав, која је трегично настрадала, а она је у својој искреној исповести признала да је помишљала да себи одузме живот због њега. 

- Нисам никада покушала да одузмем себи живот, али сам пожелела тада, да. То је нешто што могу да назовем можда мојом смрћу! - испричала је Анабела. 

Певачица Анабела Атијас врло рано остала је без мајке, односно, она ју је напустила, али како тврди никад није осећала њено одсуство, будући да је сваки дан долазила да је обилази. Наиме, Анабелина мајка ју је напустила због другог човека, за ког се удала и са ким је почела да живи, а ево како је својевремено певачица причала о томе. 

Фото: АТА имагес

 

 

- Не. Она јесте отишла из наше куће, преселила се са другим супругом да живи, али ту је свакодневно била, обилазила ме је и трудила се да буде најбоља мајка на свету. Мислим да је то данас оставило на мени трага као на жени и мислим да је то, онако, нешто што ме је покварило као особу - говорила је Анабела. 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".