Поједини детаљи са снимања њихових провокативних сцена су тек сада испливали на видело.

Наиме, испоствавило се да је сцена у којој глумац Милош Тимотијевић љуби музичку звезду Милицу Павловић урађена, заправо, на превару.

Фото: Jutjub принтскрин/Senorita Music

 

 

- То да сам Милицу пољубио на превару њена је интерпретација догађаја. Не кривим је због тога, јер је из њене перспективе то вероватно деловало тако. Ја њу нисам преварио! Милица не разуме како функционише глумачки посао и не схвата да треба да се деси и оно што не пише у сценарију - испричао је Милош за "Блиц".

Фото: В. Данилов

 

 

Нагласивши да су за тај потез добили смернице од редитеља.

- Када је редитељ рекао: "Е овде би можда требало да се пољубите", њу је ухватила мала паника. Пробали смо, али она просто није могла да пређе преко тога. Нисам ни кренуо да је пољубим, а када би долазио тај тренутак, она би блокирала. Просто, није професионалац и ја је разумем - наставља да објашнава шармантни глумац.

А онда је прибегао једном трику, како би сцена са згодном певачицом била успешно снимљена. Ушао је режију и рекао:

- Заборавите све, сад идите тамо и реците јој да неће бити пољупца. Питали су ме шта ћу да урадим, само сам им рекао да ураде тако, ништа нисам откривао - каже Милош.

Фото: Јутјуб принтскрин/ Senorita Music

 

 

Милица се опустила, тек, када је чула ту информацију. Према речима Тимотијевића, од тог момента су почели нормално да снимају, јер се видела њена драстична промена. Али, онда је уследио и изненадни пољубац, за који глумац сматра да је трик, а не превара.

- После тога је вриштала, било јој је ужасно непријатно. Имали смо два, три пољупца и она је после сваког вриштала колико јој је било непријатно - закључио је згодни глумац.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике из породичног дома - Лидија Вукићевић, 1989. године

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".