Глумац Милан Лане Гутовић преминуо је на данашњи дан 25. августа 2021.на Војно медицинској академији у Београду, у 76. години. Годину дана од његове смрти, успомена на глумца је и даље жива.

Фото: В. Данилов

 

 

Бројне колеге и пријатељи радо се сећају сваког тренутка проведеног са великим Ланетом, а међу њима је и Александар Дунић који је дуги низ година са њим сарађивао на "Белој лађи" у којој је глумио Ћирка.

Фото: Архива ТВ Новости

 

 

- Много ми недостаје, то је било велико богатство дружити се са њим. Била је велика привилегија бити у његовом друштву, а да не кажем тек толика је привилегија дружити се приватно са њим и видети Ланета у светлу у каквом га нико није знао. То је један диван, изузетан човек, добар пријатељ, веран, одан. Никада није остављао пријатеље, мислио је на пријатеље чак и када они нису били свесни тога. Увек је размишљао како може некоме да помогне, да да савет, упути. Проблем је наш што ми немамо то неко око са стране које нас гледа, то је био он. Усмеравао је људе са много љубави. Он је то био у мом животу, рекао је глумац са кнедлом у грлу, у емисији "Пулс Србије" 

БОНУС ВИДЕО: Погледајте слике са снимања серије "Бела лађа"

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".