Њихов главни задатак је да им обезбеде сав потребни материјал за учење, али и да буду главна помоћ и подршка у учењу и креирању радних навика. То је заиста велики изазов, који умногоме олакшава одвојена радна соба или радни кутак, где ће школарац моћи несметано да обавља школске задатке. У наставку делимо са вама корисне идеје и савете за креирање атрактивног и функционалног простора за учење.

Све што је потребно за радни кутак су у суштини радни сто и столица, и мало простора за организовање књига и прибора. Важно је да стекну осећај припадности, па их укључите у процес опремања простора и одабира намештаја. На тај начин створићете им и одговорност за одлагање њихових књига и ствари.

Фото: Промо/Форма Идеале

 

 

Уколико је ваша просторија уређена у индустријском стилу, за радни кутак можете да одаберете компјутер сто ЦТ-1932 уз трпезаријску столицу ВРП-001 металне конструкције, којој можете додати декоративни јастук, који може послужити као потпора за леђа. Изнад стола додајте и зидне полице које ће овај радни кутак учинити правим местом за уживање и рад, а нећете погрешити одабиром зидне полице ВКС-80029М или зидне полице ВКС-80053.

Фото: Промо/Форма Идеале

 

 

Како би несметано учили, деци је потребно довољно природне светлости, па је добра опција постављање стола код зида поред прозора. Као додатно радно светло обезбедите стону лампу, јер је ноћно учење често, а и зимски дани обично захтевају целодневно додатно осветљење.

Фото: Промо/Форма Идеале

 

 

Компјутер сто ХОФ представља идеално решење за опремање радног кутка, који је поред изузетно привлачне естетике и веома функционалан. Затворени преградни део, једна фиока, као и отворене полице, дају доста простора за одлагање, а погодан је како за мале радне просторе у дому, тако и за функционалне кутке у дечијим собама. Уз овај сто одлично се уклапа канцеларијска фотеља QЗY-2502Л која ће обезбедити сву потребну удобност.

Фото: Промо/Форма Идеале

 

 

Уредан и организован радни простор је мотивишући за децу, па се потрудите да увек буде сређен. За радни кутак који се налази у оквиру неке друге просторије, дизајнери ентеријера Форма Идеале предлажу компјутер сто ЛЕО као практично решење, чија су пространа радна површина и фунционални систем фиока довољни за савршену организацију и одлагање разних ствари. Отворена полица МАУРО одлична је за додатне ситнице и декорацију, а амбијент ће употпунити и канцеларијска столица НФ-905.

Фото: Промо/Форма Идеале

 

 

Стварање креативног и забавног простора за учење учиниће да учење и домаћи задаци вашим школарцима постану занимљива активност и уживање, па самим тим нец́ете морати да бринете да ли ће сви домаћи задаци бити завршени на време.