Мохамед Фадел Дубоа пореклом из Кувајта је боксер који је целу каријеру наступао за Ирску, а највећу борбу заправо није водио у рингу. Дувоа је својевремно дошао у ситуацију да се нађе у великој уличној тучи у којој је успео да победи иако га је напао огроман број наоружаних људи.

Он је као туриста боравио у Истанбулу када је због једне нехотичне грешке избио инцидент. Боксер је у једној улици где се налазе бројне тезге желео да купи флашицу воде када је случајно срушио читаву гомилу што је изиритирало власника тезге који је кренуо на њега.

Уследила је туча у коју су се за тили час укључили бројни продавци у жељи да помогну поменутом власнику.

Међутим, то није обесхрабрило боксера који се свима супротставио и прво нокаутирао једног нападача, а затим се бранио од још неколицине. Како нису успели да га оборе на земљу, кренуо је у контранапд и јурнуо ка гомили.

Кад је снимак објављен на интернету, Дубоу је одмах ухапсила турска полиција. Наводно је оптужен за напад и тешке телесне повреде. На суђењу је рекао да се само бранио.

– Када су флаше пале, човек у радњи покушао је да ме удари палицом. Зграбио сам га и бацио. Био сам збуњен. Онда је други кренуо на мене. Један човек је покушао да ме убоде ножем у леђа. Знао сам да ћу бити готов ако паднем док ме нападају.

Дубоа је ослобођен свих оптужби док је власник осуђен на три године и шест месеци затвора.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".