Међутим, певачица и фудбалер су ипак решили да свом браку пруже још једну шансу, а за све је крива Душкова рођена сестра Катарина. Она је све време била у контакту са Јеленом и често су водиле дуге разговоре о свему. Тошићева сестра је јако блиска и са братом и са снајком, па је схватила да су обоје пренаглили са одлуком о разводу, због чега је наместила ситуацију да Душко и Јелена опет поразговарају о свему.

Фото: Игор Маринковић/Алекса Станковић

 

"Катарина је сачекала Душка да се врати из Дубаија где је био на одмору. Разговарали су дуго и она му је рекла да треба да прича са Јеленом и да због деце пробају да реше несугласице које имају. Тако је и било, Душко се најавио Јеци да ће доћи у вилу на Дедињу да се види са децом и рекао јој је да би било лепо да и она буде кући како би сви заједно ручали као породица. То је обрадовало посебно Атину и Нику, а како је дан одмицао, Душко и Јелена су почели да причају о проблемима које су имали у браку. Још то ништа није коначно, али су се договорили да паузирају са предавањем папира за развод и да виде како ће функционисати у блиској будућности", прича извор близак породици Тошић.

Фото: АТА имагес/ Принтскрин/Инстаграм/duskotosic

 

"Душко је сада у Београду и све више времена проводи у вили на Дедињу коју су купили пре три године од Пиксија. За сада је све у најбољем реду, њихове ћерке су најсрећније што су опет сви на окупу заједно, а и Тошићева сестра је задовољна јер је заслужна за њихово поновно зближавање. Дуле се малтене вратио у кућу и сада спава тамо" завршава извор.

Фото: М. Вукадиновић, Инстаграм/katarinatp81

 

Осим тога, Карлеуша се појавила срећна и задовољна на рођендану Милице Павловић и на питање новинара како се осећа као слободна жена она је са осмехом на лицу рекла: "Нисам слободна, ја нисам разведена жена."

(Стар)

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".