Нова сезона популарног ријалитија почиње 3. септембра, а увелико се спекулише ко ће се овај пут наћи пред камерама на луксузном имању у Шимановцима.

Поред добро познатих лица, наћи ће се и она мање позната публици.

Кошаркаш из Македоније, Милорад Миновски, познатији као Мићо, у "Задругу 6" улази како би искусио нов доживљај.

 

 

Милорад је открио и да је имао велике проблеме са законом, те да му је банда дигла кола у ваздух, а да га је суд осудио на три месеца затворске казне и две године условно. 

- Нисам био у затвору, али сам осуђен, имао сам проблеме неке са законом. Неки клан, због уличне свађе ми је дигао кола у ваздух прошле године. То се десило испред моје куће - рекао је Милорад за "Републику". 

Пред камерама популарног ријалитија и овај пут наћи ће се Лепи Мића, којем ће ово бити десети ријалити.

- Решио сам, улазићу у "Задругу" све док будем здрав и виталан - изјавио је недавно Лепи Мића.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

Зорица Марковић је пропустила претходну сезону, али спекулише се да ће ући у "Задругу 6".

- Обожавам ријалити и телевизију Пинк, с којом годинама сарађујем. Рекли су ми: "Ради шта хоћеш! Да ли ћеш да се брукаш или не, твоја је ствар." Увек сам радила оно што желим и причала оно што мислим. Показаћу ко је мама ријалитија - каже певачица, која не може да замисли овај шоу-програм без колеге Лепог Миће.

Како преносе домаћи медији и Милица Дабовић ће бити део екипе  "Задруге 6".

Фото: АТА имагес

 

У ријалити ће наводно ући и Миљана Кулић и Ненад Мацановић Бебица, који су због проблематичног понашања дисквалификовани из претходне сезоне.

Међу задругарима и овај пут наћи ће се Далила Драгојевић, Филип Цар, Мики Ђуричић, Александра Суботић и њен отац Карађорђе, као и Кристијан Голубовић и Кристина Спалевић.

Фото: Инстгарам принтскрин/ kristina_spalevic

 

Оно што највише интригира јавност је то да ли ће се у популарном ријалитију наћи и сестра победнице "Великог брата" Маријане Сеиферт која је недавно нестала.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".