Хитови НаташеЂорђевић слушају се и данас. Музиком се и даље бави, али иза камере. Певачица се због приватних проблема повукла са сцене, а једном приликом је објаснила шта јој се тачно догодило.

Наиме, Наташа је проговорила о инциденту са бившим мужем који је, како је испричала, 2010. године покушао да је убије.

- Возила сам маму код лекара и у повратку сам приметила да ме Горан, с којим сам раскинула још пре годину дана, прати. Почела сам да бежим возећи споредним улицама и на крају сам помислила да сам безбедна и кренула кући. Нисам ни сумњала да ће доћи пред стан у којем живим и покушати да ме нападне. Када сам паркирала пред зградом, мама је изашла из аутомобила, док сам ја тражила место да се паркирам. Тада је Горан искочио из жбуња, почео да лупа у прозор, а онда скочио на хаубу. Брзо сам дала гас и почела да бежим, али је он ушао у свој аутомобил и кренуо за мном - рекла је Наташа том приликом за домаће медије и наставила:

- После неколико минута ме је стигао и почео да својим аутомобилом постранце удара у мој покушавајући да ме изгура са пута. У једном тренутку, била сам сигурна да ћу погинути и да се неће зауставити док не будем мртва. Међутим, срећа и присебност су ме ипак спасли, а он је престао да јури за мном када сам се приближила полицијској станици у Миријеву - испричала је за медије 2010. године.

Наташи  је ова ситуација посебно тешко пала навјише због чињенице да са поменутим човеком има сина. 

Наташа се већ годинама се не појављује у медијима. Певачица често наступа на приватним весељима, а слободно време проводи уживајући у друштву својих најближих чланова породице и пријатеља.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".

(Блиц)