Прослављени глумац, сценариста и редитељ Радош Бајић иза себе има блиставу каријера са више од 100 главних и великих улога на филму и телевизији. Добитник је свих најзначајнијих професионалних и друштвених признања. Поред великог броја улога и ауторских пројеката, публика највише воли његову серију "Село гори, а баба се чешља".

Фото: репринт ТВ Новости

 

 

Радош је истакао да је на почетку каријере добио понуду да у Холивуд, међутим од тога је одустао јер нису пристали да са њим пође његова супруга Милена.

Своју супругу не експонира јавно, па су ретке фотографије на којима можемо видети како она изгледа.

Радош је насвом Инстаграм профилу поделио једну од слика на којој је својој вољеној честитао рођендан.

 

 

- Свакако да постоји. И то не само једна, већ многе… Ипак, поменућу само једну. Као млад глумац, 1976. године добио сам позив и уговор за Холивуд од великог америчког продуцента Оливера Унгера, где ме је чекала улога у филму Волтера Хила "Ратници подземлја". Нисам отишао јер нису пристали на услов да са мном пође и моја Милена. Да сам отпутовао, то би аутоматски значило крај и наше љубави и заједничког живота. Никада се нисам покајао јер сам између живота и славе изабрао, живот - рекао је глумац, а преноси Еспресо.

Фото: В. Данилов

 

 

Њихову срећу најјаче је уздрмало сазнање да супруга Радоша Бајића има рак на дојци, у тим најтежим тренуцима, у којима је водила битку из које је изашла као победник, Радош је свим срцем био уз Милену.

- Ја сам супруг жене која је била оболела од рака дојке а искрено желим да охрабрим све мајке, сестре, супруге, ћерке, баке, и да им кажем да на крају тунела има светла. И Радојка је у серији наставила да живи, као што је и моја супруга Милена. Двесто осамдесет осам дана сам са њом провео на београдском Институту за онкологију, помажући јој у грозничавој и тешкој борби. Иако сам увек чувао свој приватни живот као оазу, у договору са супругом и децом, одлучио сам да изађем пред јавност са својим искуством зарад свих оних жена којима треба помоћ - рекао је тада за медије и истакао да је његова супруга победила опаку болест.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике из приватног албума - Радош Бајић

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".