Њихова турбулентна веза након бројних успона и падова се након два месеца завршила.

Бивши партнер Александре Суботић, с којом има дете, решио је да стави тачку на везу с њеном доскорашњом најбољом другарицом јер није могао да толерише старлетине нагле промене расположења, изливе беса и љубоморе. Њих двоје су већ због њеног понашања имали кризу у вези, а сада је дефинитивно крај.

Фото: Инстаграм принтскрин/majaamarinkovic

 

 

Маја Маринковић огласила се након ове вести и поручила следеће:

- Имам потребу да се огласим и кажем шта је истина у вези мог и Пециног односа. Најпре морам да кажем да то није онако како сам ја мислила, желела и била сигурна да је искрен. Изашла сам из тог односа јер се ипак осети разлика у годинама и имамо другачија интересовања. Дакле, на својој кожи сам научила да није злато све што сија и из много разлога сам одлучила да га оставим и прекинем тај однос. Јасно ми је да покушава да преко својих пријатеља изокрене причу у своју корист, али му то нећу дозволити - каже Маја за Курир.

Инетересовало нас је који је прави разлог раскида јер се спекулише да јој је правио љубоморне сцене као и његови послови, међутим за сада није хтела да прича и поручила је да ће ускоро изнети све детаље.

БОНУС ВИДЕО:

Jovana Jeremić u suzama

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".