Српски фудбалер и ас Фулама Александар Митровић је због својих фантастичних игара једна од главних тема британских медија. 

Митровић је у прва три кола нове сезоне енглеске Премијер лиге постигао три гола, и на тај начин је свом клубу обезбедио четири бода.

Недавно су острвски медији отркили да је популарни Митар разбио шофершајбну на аутомобилу свом саигралу Тому Кернију.

Фото: Н.Скендерија

 

Србин је био стрелац победоносног гола у 90. минуту у последњој победи против Брентфорда (3:2), али је био у центру пажње и због изјаве о једном догађају на тренингу.

- За мене је најважнија ствар да познајем играче око мене. Крила, бекови, 'десетка', како они размишљају, да могу да предвидим шта ће да ураде. Гледам их, учим, гледам како центрирају, видим отприлике где иду лопте, да бих све предвидео. То је за мене најважније - рекао је Митровић за емисију "Соццер АМ", а потом га је новинар питао о аутомобилу Тома Кернија.

- Да, ударио сам лопту и она је прелетела ограду и разбила му шофершајбну на колима... Био сам тако срећан! Био сам тако срећан да је то његов аутомобил. Нисам платио, он је ионако мало шкрт, мора мало више новца да троши. Јако сам уживао у томе - рекао је Митровић са осмехом на лицу.

После ове емисије, огласио се и поменути Том Керни који је на свом Твитер профилу објавио слику коју му је Митровић послао. 

Наиме, српски фудбалер се сликао поред Кернијевог оштећеног аутомобила и послао је на то на заједнички чет који има са саиграчима.

- Послао је ово у групни чет. Изгледа да се осећа баш кривим, зар не мислите? - написао је Керни.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".