Глумица Лидија Вукићевић, како многи кажу, жена ванвременске лепоте и неко за кога је време одавно стало, ни после толико година не престаје да одузима дах.

Фото: АТА имагес

 

 

Специфичног изгледа, локнасте косе и дугих ногу, била је мјиљеница како мушком дела публике, тако и женске популације, која је ову глумицу обожавала. Поред професионалног успеха, како сама каже, највећи трофеј представљају њена два сина са којима се увек радо поноси и спомиње.

Лидија је недавно открила тајну свог младоликог изгледа и заустављања времена када је њен изглед и дух у питању:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @foto.nostalgija

 

- Ја сам дете у души и то сам давно научила да негујем код себе. Већина ме пита и за изглед и за моју ведрину у 'овим годинама', иако ми то није претерано важно. Увек кажем да то није питање година, то нема никакве везе са тим, већ са унутрашњом енергијом и хабитусом. Често волим да кажем 'Колико бисмо били стари, када би знали колико имамо година?' и то је донекле мој одговор на све. Неко сам, ко је годинама неговао и радио на свом унутрашњем бићу и мислим да је све остало само коначан резултат. Сачувала сам унутрашњи мир и благостање, јер човеку може бити све у реду, можете седети у најлепшој бајци, а да осећате неки немир изнутра, а то онда није добро. На време сам то схватила и радила на себи, пронашла мир, на првом месту сама са собом.

Глумица, иако је напунила 60 година, изгледа потпуно супротно од бројева у личној карти, а како је изгледала пре неколико деценија, када је важила за једну од најлепших жена бивше Југославије.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике са снимања серије "Бољи живот"

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".