Слађана Томашевић у септембру пуни 49. година, а многи мисле да је далеко млађа. Водитељка често истиче да је њен изглед пре свега заслуга добре генетике, а потом о биране и исхране и редовних тренинга. Свако јутро почиње са популарним "смутијем" и своју исхрану не може да замисли без воћа.


За њен добар изглед заслужнo је и то што је већ неко време у стабилној емотивној вези. О приватном животу нерадо говори, јер јој каже таква врста промоције није потребна и сматра да јавност то не треба да интересује.

Слађана батерије за нове пословне подухвате пуни на мору, а на Инстаграму је показала савршено преплануло тело у бикинију.

Компилименти на њен рачун не престају да пристижу, а водитељка не крије да јој прија да чује похвале на рачун свог изгледа.


"Свакоме прија комплимент. Лепота жене долази изнутра. Задовољна, остварена и испуњена жена је једноставно лепа, тако зрачи а лепота је релативна ствар",  каже Слађана, а на питање да ли постоје непријатни и непримерени комплименти одговара:

"Не постоје непријатни, пре бих рекла - малициозни или вулгарни. Не реагујем, то сам одавно научила. Као неписано правило постоји - ако немате хејтере, као да не постојите. Није баш уобичајено али је тако", рекла је Слађана која негује природну лепоту. Ипак, нема ништа ни против естетске хирургије.

"Немам ништа против, све што ће некога да усрећи, подржавам. Са мером и без претеривања", објашњава водитељка.

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".