Певачица Лепа Брена је после бројних концерата одлучила да напуни батерије, па је тако отишла на заслужени одмор.

Фото: Принтскрин Инстаграм/lepabrenaa

 

 

Како се да видети на њеном Инстаграм профилу, она на својој јахти ужива са породицом, а како је сада изјавила, током целог августа је испланирала да одмара.

- Мислим да сам то заслужила после четрдесет година овог преданог, веома озбиљног и професионалног рада. Да будем пресрећна на свом концерту и да поделим ту своју емоцију са публиком. Заиста уживам више него икада у свом животу. Добро сам организована, као што се и види, волим мало да путујем и да се одморим са другарицама, фамилијом, Бобом, децом и пријатељима, рекла је Брена за "Grand online".

Фото: З. Кнежевић

 

 

Брена се такође дотакла свог уметничког имена, и објаснила која је разлика између Лепе Брене на сцени и када се рефлектори искљуће.

- Ја сам свугде ван концерата једна сасвим обична и једноставна жена. Морам да признам да је Лепа Брена нешто што сам креирала и што поклањам својој публици, а оно што сам ја у мом дому са породицом и када нисам Лепа Брена, то је једна нормална и обична жена која се дружи са својим другарицама, са фамилијом и родбином. Управо тај баланс је веома битан и нешто што је круцијално у животу сваког уметника, рекла је она.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

 

Подсетимо, Брена је недавно оженила свог братанца коме је певала на свадби, а позната певачица објавила је на друштвеним мрежама слику са славља на којој је цека породица на окупу.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Лепа Брена - концерти

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".