Жену су ушивали сатима и било је потребно стотине шавова како би је ушили, преносе локални медији. Карен Сајтс, која је била једна од жртава, рекла је: "Осетила сам да ме је нешто, ваљда, угризло, а на руци ми је заправо била ајкула. Била сам у води до струка - стално сам притискала ајкулу да бих је скинула са руке и успела сам у једном тренутку. Ако се вратим на плажу, нећу поново ићи у воду."

Она је у то време била са својим осмогодишњим унуком, који је био само 3 метра даље. Срећом, остао је неповређен, али је рекао: "Нисам могао ни да видим ајкулу како долази, али све што сам видео је да је ајкула скочила и угризла баку, а онда је бака вриснула и чим је ајкула додирнула, пала је у воду."

Госпођа Сајтс је хитно пребачена у болницу и очекује се да ће се ускоро потпуно опоравити. Али само неколико сати касније, још једна особа је нападнута.

 

 

Полицијска управа Миртл плаже тек треба да открије детаље другог напада, али је плажа накратко затворена због оба инцидента. Инциденти су се догодили само неколико метара један од другог, али на истој плажи. Није познато каква је ајкула напала купаче, нити да ли се ради о истој ајкули, али истрага је још у току и претрес подручја је завршен у тренутку напада.

(Мондо)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".