Викторија је признала да ју је учешће у популарном ријалитију пуно коштало, јер није била са својим дететом.


- Учешће у "Задрузи" ме је пуно коштало јер нисам проводила време са својим дететом. На суду сам са бившим супругом, жели да преузме старатељство. Судим се за своје дете којем сам ја старатељ... Рочиште је почетком септембра. Немам страх да ће он добити старатељство над дететом. Он је заборавио да сам ја учествовала и била ангажована за ријалити програм, тако да то може да се формулише како год. Мислим да му то неће пуно добро донети, а наравно да ће дете остати код мене. Спремна сам на битку и знам против кога се борим, знам како могу да добијем ову битку - рекла је бивша задругарка, па додала:

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Zadruga Official

 

- Нисам му давала да виђа дете јер није плаћао алиментацију две године. Кад год је тражио да чува дете увек се свело да петља са мном, да ме моли да се помиримо и тада сам видела да његов долазак уопште нема сврху и да није у питању дете - рекла нам је Викторија.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Blic

 

- Мислим да све ово ради из ината, зато што он добро зна да није у стању да чува дете јер знам какав је. Игра игрице, не знам шта је прорадило у њему, вероватно хоће да уђе у ријалити - закључила је Викторија Митровић.

(Информер)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".