Глумица Мина Лазаревић једна је од омиљених жена на нашој јавној сцени, а симпатије публике стекла је још крајем деведесетих, када је заиграла у серији "Породично благо".

Тада је, као млада глумица, све одушевила улогом Чупке, а недуго пре тога је шармирала и џез пијанисту Александра Милетића, с којим је убрзо затруднела. Мина и музичар добили су потом сина Луку, а занимљиво је да је глумица имала тек 22 године и да је била студенткиња треће године факултета

Овај пар је више пута имао прилику да сарађује, будући да је познато да Мина може да се похвали прелепим гласом и да и сама свира клавир, а заједно су наступали на џез забавама.

Фото: В. Данилов

 

Како је једном приликом истакла, њихова сарадња и даље траје – поред тога што заједно имају сина, који је данас одрастао момак од 25 година, они још увек умеју да наступе заједно.


– Моја и Сашина сарадња се никада није ни прекидала. Ми сарађујемо задњих двадесет година – рекла је глумица пре извесног времена.

Мина и њен бивши супруг данас могу да се похвале изузетним односом и она у њему има велики ослонац.


– Имамо пуно искуства, свашта смо прошли и у бендовима и овако као дуо, и просто волимо да радимо заједно. Од њега имам увек велику подршку и то ми много значи – казала је глумица.

Фото: Јутјуб принтскрин/The Belgrade Dixieland Orchestra

 

Занимљиво је да је њихов син дошао на свет свега два месеца пре него што је Мина добила улогу Чупке у "Породичном благу".

Фото: репринт ТВ Новости

 

– Лука је већ човек. Ја њега више не виђам, него што га виђам. Са 22 сам га добила, није то толико ни рано. Са њим бројим године живота и каријере. Родила сам га и после два месеца сам добила Чупку да играм, што ми је у том моменту као дипломираној младој глумици било врло значајно – изјавила је глумица у једном интервјуу.


Неколико година након растанка од Александра Милетића, Мина је заволела балетског играча Горана Станића, с којим је била у браку од 2008. до 2017. године и с којим има сина Марка и ћерку Иву. Иако је развод финализиран тек 2017, они су се растали 2015, након што је Станић физички напао – медији су писали чак "брутално претукао" – глумицу под дејством алкохола. Он је због тога одслужио казну од годину дана кућног затвора због насиља у породици и недозвољеног држања ватреног оружја.


Станић и даље негира да је претукао бившу супругу, а недавно је изјавио да данас немају проблеме у комуникацији.


– Мина и ја данас имамо нормалан однос и договарамо се око деце. Није ми јасно што ме и даље развлачи по медијима. Нашли су ми оружје и то нећу да порекнем. Платио сам за своју грешку. Наравно да нисам пуцао на њу, нити сам је ударио – тврди он.

(Блиц/Стори)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике са снимања серије "Породично благо"

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".