За ову чорбу је потребно мало састојака и врло лако се спрема: 


Састојци: 

1 кг кромпира
500 г шаргарепе
2-3 главице црног лука
Со
мало уља
оригано
першун

Фото. Принтскрин/Јутјуб/moja mala kuhinja

 

 

Припрема:

Ољуштите кромпир, лук и шаргарепу, па потом лук и кромпир исецкајте на коцкице а шаргарепу на колутове. Лук можете уколико постите на води само омекшатити топлом водом, или продинсати на уљу уколико постите на уљу. Кувајте док шаргарепа и кромпир не буду меки. По жељи можете додати оригано или босиљак. 

(Најжена.рс)

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".