Њих двоје уживају на прелепим плажама Ибице, у сунцу окупаној Шпанији, пливајући, купајући и шетајући се, обилазећи ово прелепо балеарско острво, које поред плажа има прелепо старо градско језгро.


Глумац који је широј јавности познат по својим улогама у телевизијским серијама и филмовима, као што су: "Монтевидео, Бог те видео", у којем је глумио једног од саиграча репрезентације званог Балерина, лик Марка Ивановића у серији "Жигосани у рекету" и Фадила у серији "Балканска међа". Од 2021. године је члан Београдског драмског позоришта, док је пре тога познати глумац био члан позоришта Бошко Буха.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/radojicic_aleksandar

 

Познати глумац је врло активан у и позоришту, у којем игра у представи "Заљубљени Шекспир", а имао је и гостујућу улогу у серији "Државни посао" у 10. сезони серији, рекавши у фотографији коју је објавио на свом Инстаграм профилу да је имао тежак задатак да се не насмеје док је у кадру. Глумац је неко ко је познат и по свом хуманитарном раду, којем се често одазива. Александар је често у покрету, па тако са својим пратиоцима на поменутој друштвеној мрежи често дели своје авантуре у природи, у чијем окружењу ужива возећи бициклу преко заталасаних ливада, обилазећи села у друштву својих колега Виктора Савића, водопаде, откривајући све природне лепоте. 

Фото: Принтскрин/Инстаграм/radojicic_aleksandar

 

Глумац сво своје слободно време проводи са својом ћерком Ајом, уживајући заједно у шетњама, природи и зимским чаролијама, јер је однедавно мала Аја научила да скија, па се радују сваком одласку на планину и зимским спортовима, како је својевремено рекао Александар Радојичић. Своју љубав према глуми је учврстио оног тренутка када је био на професионалној прекретници, јер је то био период када годину дана није ништа снимао и када ни са једне стране није било ангажмана, али је уз помоћ религије и рада на себи успео да истраје у свом позиву и да настави да ради оно што воли, а то је глума. Након чега су уследили позиви и професионални ангажмани.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".