Живот Индире Радић годинама је  пунио странице медија, њене песме пуниле су клубове, међутим, последњих година немамо прилику да је често видимо у јавности.

 И данас је у мало познато да је Индира сина Северина родила са 25 година, а идентитет оца свога детета никада није открила.

Фото: АТА имагес

 

- Мој живот, поготово у том периоду, био је пун трња, изазова, искушења, суза, туге, бола. Ишла сам и борила се као морепловац. Да сам била слабић и кукавица, не бих опстала. Мој бивши је сам узео дете, тад сам хтела да умрем. Када је завршено суђење и у Босни и у Србији, син је припао мени.

Фото: АТА имагес

 

- Мој бивши муж није који моли, иначе да јесте и даље бисмо били у браку и били бисмо заједно. Пошто нас је наш син повезао у периоду када је он већ постао одрастао човек, када је хтео да се ожени, онда смо се ми нашли као родитељи и ту сам ја наравно преко свега прешла. Сама сам себи рекла, не могу да заборавим, али јесам заборавила. Најважније да је мој син велики одговорни мушкарац, који брине о породици, један диван човек, и поносна сам на њега. Он има дивну женицу која је дошла из Русије и пресрећна сам што могу да кажем да сам добила ћерку коју сам одувек желела - испричала је Индира.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике из албума Весне Галиот Гале

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".