Према сановнику, ако удата жена сања себе у венчаници, то значи да се савршено разумете са својим партнером. Сан указује да ће између супружника завладати предивна романтична атмосфера.

Ако слободна жена сања себе у венчаници, сановник указује да ће ускоро упознати своју сродну душу и да ће започети романтичну везу. Такође, венчаница у сновима може предвиђати срећну породичну будућност.

Фото: Профимедиа

 

Уколико у сну видите венчаницу у излогу, верује се да ћете добити драгоцен поклон, а сан о пријатељици која је обучена у бело значи да вам стижу добре вести.

Ако датум вашег венчања није одређен, а у сну видите венчаницу или је чак прислоните уз себе, ускоро ће вам се живот можда драматично променити. Можда ћете имати новог изабраника.

Ако у сну испробате венчаницу, можда ћете бити унапређени на послу. То значи да сте задовољни својим положајем у друштву и на послу. Такође може обећати промену посла због боље зараде. Такође, сан у којем се појављује венчаница може говорити о упознавању нових занимљивих људи и сјајну комуникацију.

Фото: Профимедиа

 

У сановнику су такође забележена следећа тумачења:

Шивење венчанице у сну – ускоро ћете можда добити брачни предлог.

Видети другу девојку у венчаници значи да ћете имати занимљиве романтичне понуде.

Лежање у белој хаљини је свађа са вашим љубавником.

Поцепана или исечена вјенчаница – изазован период са сродном душом.

Вреди обратити пажњу на боју венчанице у сну. Ако је чисто и бело, ово је повољна прогноза за будућност. Ако је прљава, пред вама је тежак пут пре него што постанете срећна особа и постигнете благостање.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".