Машан Лекић је за потребе снимања емисије о трагично настрадалој породици Ђокић обишао сва релевантна места на којима су према досадашњим сазнањима боравили чланови убијене породице Ђокић. Од свих локација убедљиво најстрашнији утисак оставља место несреће, на којем се злочин и догодио. 

Долазећи на место несреће, Лекић је прошао је летњим путем, истим оним којим су кобне ноћи кретала и породица Ђокић. 

- Можете само да замислите како је језиво ноћу када се ту иде - кратко је прокоментарисао Машан, који је већ направио прилог о томе. 

У емисији, екипа Машана Лекића настојала је да на основу свих релевантних информација реконструише последње сате живота породице Ђокић. У разговору са полицијским инспекторима и новинарима на терену успели су да пренесу напетост која је трајала у данима док је трајала потрага за несрећном породицом. У разговору са мештанима села Моравац и људима који су познавали породицу изнети су бројна сазнања о њима. Сцене су испраћене до најситнијих детаља.

 Погледајте прилог Машана Лекића о убиству породице Ђокић:

Подсетимо, данас је у Алексинцу проглашен дан жалости, а сахрана трагично убијене породице Ђокић биће одржана у 13 часова на локалном гробљу у Житковцу.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".