Ријалити звезда се десет дана борила за живот и коначно је победила, а њено здравствено стање је тренутно стабилно.

- Миљана је напокон боље и њено здравствено стање се из дана у дан поправља! Јуче је била на детаљним прегледима, после којих су лекари одлучили да је преместе на полуинтензивну негу. Сама је у соби, али и даље под сталним надзором лекара - прича добро обавештен извор.

Он додаје да је Кулићева физички боље, али да је психички и даље веома лоше:

Фото: Инстаграм принтскрин/miljana_kulic_official

 

- Лекарима и сестрама нимало није лако с њом! Стално се дере како хоће да иде кући и да не може више да поднесе болницу. Чак је терала једну медицинску сестру да јој донесе отпусну листу и да јој дозволи да напише да на своју одговорност излази из Ургентног. И дању и ноћу се жали да је гладна, иако још не сме да једе. У неколико наврата је била и агресивна, па су јој доктори појачали дозу лекова за смирење - прича извор.

Без обзира на то што је Миљана стабилно, Марија је и даље забринута за ћеркино здравље. Она је јуче са Миљаниним дечком Ненадом Мацановићем Бебицом била у Ургентном центру како би поразговарали с лекарима.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Добро је што је сама у соби, јер је до јуче била веома узнемирена и уплашена, пошто је гледала пацијенте око себе који су у критичном стању. Тешко јој је што супруг и ја не можемо да будемо са њом у соби. Долазимо стално у болницу, али нас и даље не пуштају код ње због короне - испричала је Марија и додала да лекари дају све од себе да је излече.

- И даље добија "фраксипарин" како би јој разредили крв, антибиотике, али и терапију кисеоником. Лекарима и даље ствара проблем тромбоза стомачних вена, због које је Миљана у јаким боловима, али иде набоље. Лекари су дивни и љубазни према мени. Није им тешко да ми све лепо објасне.

Марија не може да дочека да Миљана дође кући.

- Не спавам, не могу да једем, не могу да се смирим... Не постоје речи којима бих описала колико нам је тешко. По цео дан се молим Богу да Миљана што пре изађе из болнице. Имам утисак да је све ово ноћна мора из које не могу да се пробудим - завршава Марија.

(Информер)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".