Певачица и задругарка је тада имала 12 година, а њена мама, Славица Цица Решић, јој је саопштила да Нино жели да је упозна.

- Моја мама и тата су били у браку кад су добили мене, али су се растали још док сам била беба. Он је тада градио каријеру, па је на наговор менаџера крио да има ћерку. Знала сам да ми је Нино тата, гледала сам његове спотове на телевизији, али нисам имала никакав однос према томе. Све док ми мама није рекла да тата жели да ме види - прича Сандра.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

- Наравно, пошто целу деценију нисмо били у контакту, питала ме је да ли то желим. Одговорила сам јој да бих волела. Договорили смо се да већ сутрадан дођемо код њега кући. Спремиле смо се, селе у аутобус и отишле. Кад смо стигле испред куће, схватиле смо да се он наредног дана жени Саром, да је то у ствари вече пред свадбу! - рекла је ријалити учесница и додала да су Нинова тазбина и будућа супруга били у шоку кад су их видели.

- Сви су били ту, завршавали су шта треба пред славље. Нису ни знали за Цицу и мене! Сара се чак закључала у купатило и сама плакала. Хтела је све да откаже, мама и ја смо биле скроз збуњене. Шеткао се нервозно, мени дао неке силне играчке, мојој мами нудио новац, који је она одбила... Цела ситуација је била непријатна. Биле смо зачуђене што нас је позвао баш пред свадбу! Срећом, Сара се после смирила, па су се ипак венчали - испричала је Решићева.

Фото: Јутјуб принтскрин/OFFICIELNI KANAL NINO REŠIĆ LEGENDA

 

 

Тог дана, Сандра је успоставила контакт са оцем и временом су постали блиски.

- Дешавало се да усред ноћи бане Цици и мени на врата с једном торбом. Остао би с нама неколико дана, а потом је одлазио. Кад се растао од Саре, купио је стан на Бановом брду, у који сам редовно ишла. Био је емотиван, нежан и поносан. Много сам га волела, никад му ништа нисам замерила - закључила је Решићева.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".