Ана Севић и њен супруг Данијел Недељковић уживају на одмору са сином Симеоном, ћерком Сеном, и певачицином ћерком из првог брака Лореном. Одабрали су црногороско приморје, а Ана нас редовно обрадује са понеком фотографијом.

Оне у купаћем костиму изазвале су највише пажње је се она пре само пет месеци породила, што се по њеној линији не би могло закључити. Певачица је сада позирала у маленом бикинију а сви су се сложили да јој неодољиво стоји.

Уследили су бројни коментари на Анин и изглед, а огласиле су се и њене многе колегинице.

"Аман, жено", написала је Јелена Костов, док је Слађа Алегро оставила емотикон ватре и кратко "Ох".

Ана се последњих година повукла из јавног живота и посветила породици.

- За мање од две године родила сам двоје деце, а нисам ни млада богами. Јесте напорно с једне стране, али некако то иде све, упаднеш у тај неки "моде" и ништа ти није тешко наравно - рекла је за емисију "Еxклузив" Ана, која ће у октобру напунити 37 година.

Фото: АТА имагес

 

 

Како каже, најстарија Лорена јој помаже око Сене и Симеона и веома је везана за њих, поготово за сестру.

- Лорена је старија, одговорна сва, увек је ту да припомогне, све што може наравно. Она и Сена, то је посебна врста љубави, ја увек кажем, ја сам јединица, не знам како изгледа имати сестру, и сада када видим њих две јако ми је жао због тога, јер је то стварно нека друга димензија скроз. Сада када је дошао и Симеон, Лорена има другачији однос према њему. Али добро, он је још јако јако мали, Сена је у шоку, мислим да је у фазону "ок, доста је био код нас, вратите га", али добро - кроз смех је испричала Ана, која се затим осврнула и на потенцијалну четврту трудноћу.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Биљана Сечивановић у бикинију

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".