Водитељку Ану Михајловски однедавно поново имамо прилику да видимо на малим екранима, након дуже паузе, а током њене вишегодишње каријере јавност је одувек интригирао и њен љубавни живот.

Први супруг Ане Михајловски био је Горан Стаменовић, власник продуцентске куће "Емотион", са којим је добила ћерку Иву.

 

 

Њих двоје су након развода остали у добрим односима, а са ћерком су чак ишли и на заједничка путовања.

Ана је након краха првог брака поново стала на "луди камен", и то са бизнисменом Мирком Грубином. Са њим је добила двоје деце, сина Петра и ћерку Зоју, а развели су се 2017. године.

Фото: Инстаграм принтскрин/mileena_radulovic

 

 

- Тај други брак умногоме зависи од тога колико сте решили репове са првим браком, а то је углавном немогуће. Ако су ту деца, први муж је ваша породица! Не можете га избрисати гумицом јер вашем детету треба. Е то је оно што други брак не може да поднесе. Не можете ни ви да поднесете две породице за хендловање, једног бившег, једног садашњег, а када видите да ваше дете трпи, онда вам никаква љубав не помаже, јер дете вам је несрећно, кога брига за брак - написала је једном приликом водитељка на Инстаграму.

После развода од Мирка, писало се да је Ана од њега добила луксузан стан у којем је наставила да живи са децом, али је она то демантовала.

 

 

- Стан у којем живим са децом сам купила сама, на кредит који сама и отплаћујем. За то могу да будем захвална једино Митровићима, који су ми обезбедили сталан посао и шансу да преко банке обезбедим тај стамбени кредит - рекла је својевремено водитељка, поменувши власнике телевизије "Пинк", где је тада била запослена.

Једини мушкарац којег је Ана представила јавности након два развода био је глумац Вук Костић, са којим се забављала неколико месеци, крајем 2019. и почетком 2020. године, а њихова романса изазвала је велику пажњу.

Фото: В. Данилов

 

 

Водитељка и глумац први пут су се у јавности појавили заједно на промоцији серије "Јужни ветар" у фебруару 2020. године.

- Дошла сам да уживам овде и испратим шта се дешава. Не питајте ме ништа у вези са Вуком и мојим приватним животом јер не бих сада да причам о томе - рекла је тада водитељка за медије.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Атрактивна издања Драгане Косјерине

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".