Сукоби са оцем су је довели до психичких проблема, а она се данас осећа добро, са фановима дели фотографије на друштвеним мрежама. Тренутно борави у Хрватској на мору, а објава и порука коју је упутила, ће вам натерати сузе на очи.

– Без шминке, само крема за сунчање, со у коси и шешир на глави поред мора. Како мале ствари у животу и оне које понекад узимамо здраво за готово, уствари могу да нам донесу велики ужитак. Нека вам живот буде посвећен срећи. Ужвајте у јутарњој кафи, гледајте излазак и залазак сунца. Проводите време у природи. Будите љубазни, јављајте се људима са осмехом. Нађите разлог за осмех сваки дан, то може бити и обичан сунчан дан, пет минута за себе, кафа са пријатељем, шетња плажом или у парку – започела је Јелена и упутила подршку фановима, који су њој слали поруке током тешког периода.


– Уживајте у тим малим стварима, укусним оброцима, шољи чаја на тераси, читању књиге, гледању омиљене серије, у шетњи пса, пливању у мору или базену. Славите и мале и велике победе и успехе. Учите и растите сваким даном. Цените љубазност других људи. Инспиришите и будите инспирисани – додала је Јелена и закључила:

 

– Живот је сувише кратак да га проведете тако да не уживате и у ситницама. Покушајте и живите са захвалношћу. Шаљем вам много љубави и загрљаја и надам се да ћете данас наћи разлог за осмех.

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".