Ненад Кочмар (40) у петак је трагично изгубио живот обављајући свој посао у Чикагу.

Овај рођени Суботичанин, који је последњих десет година радио као возач камиона, страдао је приликом истовара у америчкој држави Њујорк, када је на њега пала водоводна цев коју је превозио, преноси Блиц.

Иза њега је остала супруга и син од годину и по дана.

Ненад је био омиљен у српској дијаспори, која га је знала и као узорног спортисту, правог ДИФ-овца.

- Изненадна смрт нашег вољеног Ненада Коче Кочмара је поражавајући и срцепарајући губитак за све који су имали привилегију да га познају. Био је то редак и диван човек са златним срцем, тако пуним чистоте и доброте. Иако не постоји разумљив начин да се разуме оваква апсолутно шокантна и неоправдана трагедија, морамо веровати да је он на бољем месту, преноси Сербиан тајмс.

Коча је био диван муж, отац који воли, брат и син пун љубави и ујак који је обожавао. Волели су га сви који су га током година упознали. Свој живот је посветио породици, а највећа срећа и понос му је био син Алекса. Поводом ове страшне трагедије, молимо Вас да донирате било који износ како бисте помогли породици да се прилагоди животу без Коче, који је једини хранио своју супругу и њиховог сина.

- Уз све неопходне животне трошкове, за Кочу је био приоритет да његов Алекса има добро образовање. Део ваше донације помоћи ће породици да покрије и те трошкове. У име породице, хвала вам на великодушној подршци у овом изузетно тешком тренутку - написали су на платформи ГоФундМе његови пријатељи.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".