Српски кошаркаш се по први пут појавио у јавности са својом лепшом половином на свадби саиграча из Атланте.


 Кошаркаш Атланте ових дана борави у Београду, а у недељу се лудо проводио на свадби саиграча из репрезентације Немање Недовића.

Ипак, са Богданом овога пута није била његова девојка, са којом је рецимо заједно био на свадби саиграча из Атланте, Данила Галинарија, која је одржана у Италији пре неколико дана.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/brittnetta

 

Већ тада се видело да је на једној групној фотографији младенаца и његових гостију, Богдан присно загрлио лепу црнку, која је била у елегантој наранџастој хаљини. У питању је Британи Нета, атрактивна америчка манекенка и дизајнерка која је својевремено била и у избору за Мис државе Њу Џерзи, где је завршила као прва пратиља.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/brittnetta

 

Осим манекенства, Британи није запоставила ни своје образовање, па је дипломирала на Технолошком институту за моду за технички дизајни и историју уметности.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/brittnetta

 

Ради као технички дизајнер у једној од најјачих компанија света Фисерв. Такође, бори се за права жена, недовољно заступљености лепшег пола у технолошком сектору и чини све да се смањи родни јаз кроз многе организације које се баве овом темом.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/brittnetta

 

- Арнолд Шварценегер је изабран за гувернера Калифорније након година такмичења у тангама на сцени, али нико никада није озбиљно довео у питање његову интелигенцију или способност да води једну од највећих држава у земљи. Зашто онда доводимо у питање интелектуални интегритет жена које се данас такмиче за Мис Америке? Та разлика је одличан пример двоструких аршина и само доказује да је пред нама дуг пут до постизања истинске родне равноправности.

- Актуелна Мис САД се такмичила у делу свог такмичења у купаћим костимима, а такође је и спортиста прве дивизије, као и адвокат. Мис Америке је успешна певачица композитор са дипломом музичке композиције. Већина младих жена које стичу своје државне титуле мисица су високо образоване, имају дипломе и магистратуре стечене на неким од најтраженијих универзитета у земљи.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/brittnetta

 

- Пошто сам се у последње три године такмичила у организацији за Мис универзума док сам радила за једну од најцењенијих светских технолошких компанија и радила на добијању дипломе мастера инжењеринга, са поносом могу да кажем да су жене које учествују на овим такмичењима неке од најдисциплинованијих, образованих и најинтелигентнијих жена. Лепота и мозак нису и никада нису били међусобно искључиви - рекла је она у једном ауторском тексту својевремено.

Није познато колико су дуго она и Богдан у вези, на Инстаграму се може видети да јој он последњих годину дана лајкује фотографије. Очигледно је и да је Богдан одлучио да крије своју везу далеко од очију јавности, а нешто слично је радио и када је био у вези са српском тенисерком Олгом Даниловић, где је такође само једном виђен у јавности заједно, такође на свадби.

БОНУС ВИДЕО:
 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".