Тек што је почела да пева, у клуб је упало око 150 наоружаних специјалаца и похапсило више особа.

У прилог томе сведоче и снимци који су се појавили на друштвеним мрежама, а на којима се виде припадници Жандармерије како улазе у локал у ком је певачица држала концерт. Ивановићева није ни слутила да ће се вече претворити у праву драму.

 

 

То је потврдио и њен супруг Звездан Анђић, који увек иде с њом на тезге.

- Требало је да направимо концерт за памћење, али, нажалост, све је то прекинуто. Упала је Жандармерија, полиција, САЈ, инспектори у цивилима, београдски и новосадски, верујте, као на филму. Нас, додуше, нису дирали, само су нам рекли да станемо у страну и дали смо личне карте. Не можемо да прежалимо ово што се десило јер је све кренуло како треба, али убрзо се десио скандал, каже Звездан, певачицин супруг и менаџер за Курир.

Фото: Инстаграм принтскрин/tina_ivanovic_official

 

 

Певачица је и даље узнемирена због акције хапшења.

- Овако нешто нисам доживела, а певала сам у највећим дискотекама у нашој земљи и Европи. Преплашила сам се јер нисам знала о чему се ради. Ово нису наивне ситуације. Жао ми је, јер је вече одлично почело. Публика је била расположена и била сам сигурна да ће све бити савршено. Још се опорављам и само ми се враћају слике полиције која хапси, све је било јако чудно, каже Тина.

БОНУС ВИДЕО:

СНИМАК ПОЛИЦИЈСКЕ АКЦИЈЕ У БЕОГРАДУ: Ухапшени макрои, погледајте како су им ставили лисице

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".