- Позвала сам Баку Прасета јер је изјавио да има информације у вези са Кикином смрћу и да је све повезао и схватио... Кад смо се видели, испричао ми је о чему се ради. Сматрам да је његово сазнање веома важно, али засад нећу да откривам јавности. Желим да нагласим да га не кривим за ћеркину смрт! - прича Наташа и открива како је протекао сусрет са јутјубером, кога су многи кривили за Кикино самоубиство.

- Кад сам га видела, рекла сам му: "Ако те нисам убила 2019. и 2020, нећу ни данас. Ти си једно ђубре, које је много паметно и уме да заради новац." Док смо причали, ја сам плакала, и њему је било веома тешко... То се видело. Он је приватно једна особа, а потпуно другачија на Јутјубу, од ког зарађује. Осећам да све ово не ради из неке користи, већ искрено.

Фото: Инстаграм принтскрин/бакапрасе

 

- Осам месеци не спавам, не једем, у паклу сам... Тврдим да Кика никад не би извршила самоубиство. Недостају два најважнија доказа, а то су њен дневник и снимак видео-надзора испред зграде. Такође, полиција ми никад није вратила Кикин мобилни телефон, иако је окончала истрагу. Ако има Бога, доказаћу да је моје дете убијено! Неко покушава да заташка овај случај, али то нећу да допустим. Ангажовала сам адвоката, који ће се позабавити Кикиним убиством! - каже Наташа Ђукић, а о сусрету са њом огласио се и Бака Прасе.

- Сусрет је за мене био веома тежак и емотиван, али њој је било сигурно десет пута теже. Рекла ми је да је хтела да ме убије због свађе с Киком од пре три године! Казала је да ми опрашта, али да никад неће заборавити. Рекла је да сам тада утицао на Кику врло негативно психички, али да нисам одговоран за њену смрт, јер је истина скроз нешто друго. Не могу довољно да јој се захвалим што ме је питала да се видимо. Правда изађе на видело, и тек ће! Жена која је у њеној ситуацији нашла снаге и љубави у срцу да ми опрости заслужује моје доживотно поштовање и захвалност - написао је јутјубер.

(Информер)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".