Ноћас су се поново чуле сирене на Маковој седмици. Хитна помоћ, полиција и жандармерија морали су поново у шуму Хрстовачу како би интервенисали у још једном случају пуцњаве и рањавања, пише суботица.цом.

По првим информацијама рањен је један мигрант, незванично при покушају илегалног преласка границе.

Како сазнајемо, синоћ нешто после 21:30 часова у шуми на Маковој седмици  (на крају Граничарске улице) Хитна помоћ је привремено збринула, а потом и транспортовала у болницу страног држављанина, сумња се мигранта, који је задобио прострелну рану у пределу бутине десне ноге.

Из више извора сазнајемо да је прострелна рана настала од ватреног оружја при покушају илегалног преласка границе са Мађарском. По писањима на друштвеним мрежама  наводи се да је метак дошао од стране мађарске граничне полиције, али та информација није потврђена.

Након сазнања о пуцњави и рањавању полиција је у већем броју изашла на лице места и обављен је увиђај. Покушаћемо да сазнамо више детаља током дана.

Незванично сазнајемо да је рањена особа, уз помоћ још неколико особа које су се затекле тамо, извучена из дубине шуме на пут, а да је затим позвана Хитна помоћ.

(суботица.цом)

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".