Светски астролози кажу да распоред планета у нечијој наталној карти може да укаже на то да ли је нека особа заиста мудра или се фолира

Фото: Профимедиа

 

 

БЛИЗАНЦИ

Близанци воле да изражавају своја мишљења и ставове, па то чине и кад не би требало. Не размисле пре него што нешто кажу иако користе мудре речи и изразе.

РАК

Ракови имају потребу да показују колико су паметни, па радо улазе у расправе како би показали своје интелектуалне способности. Понекад могу бити доста паметни и оштроумни.

ЛАВ

Лавови воле да буду у центру пажње, увек траже начине како би били популарни, а људи воле да буду окружени мудрим особама које деле паметне савете.

СТРЕЛАЦ

Стрелчеви увек покушавају да се уклопе у друштво. Желе да их други чују, схватају озбиљно и да буду важни у друштву, па се претварају да су врло мудри како би други с њима што више разговарали.

ВОДОЛИЈА

Водолије стално траже подршку других и сматрају да то једино могу да постигну ако се претварају да су нешто што нису. Користиће стручне изразе за које ни не знају шта значе само да би испали паметни у друштву.

БОНУС ВИДЕО:

НАПРАВИТЕ ЛЕЖЕРНЕ ПЛЕТЕНИЦЕ: Идеална фризура за летње дане

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".