Већ неколико планета се креће ретоградно, а ускоро ће им се придрузити Јупитер – учитељ свих планета (28.07.2022.) у Рибама и трајаће до 23.11.2022. Ова ретроградност долази да тестира наше границе.

Јупитеров утицај је генерално позитиван и пун наде, а ретроградност може олакшати идентификацију онога што немамо. Ово нам помаже да будемо практични, а затим да наставимо на нашим путовањима са бољим увидом. Дакле, ово време није за бригу, дајте све од себе и будите довољно храбри да се суочите са свим изазовима на које будете наилазили до новембра.

Фото: Профимедиа

 

 

Јупитер је планета среће и обиља, тако да за разлику од осталих ретроградних планета његови ефекти обично нису превише проблематични.

Осим тога, Јупитерово окретање је време када можемо да обрадимо свој духовни и филозофски раст, преиспитамо наше системе веровања и истражимо границе наших идеологија.

Док ретроградност почиње у Овну, Јупитер ће се на крају вратити у свој традиционални знак Риба, дајући нам још неколико месеци магије коју смо искусили раније ове године.

Током ретро Јупитера позвани смо да зауставимо раст пословања или паузирамо доношење неких одлука, како бисмо сагледали стање и проценили где се налазимо и могли да одлучимо о нашим следећим корацима. Свако планирање треба да се остави у позадини, посебно било шта што се тиче правних питања.

Фото: Профимедиа

 

 

Период када Јупитер иде ретроградно неће се осећати непознато, јер се дешава на сваких девет месеци или отприлике, сваки пут око четири месеца, стога осећај раста и ширења, успоравања, понекад потпуног заустављања не би требало да буде.

Период између 24. јула 2010, као и 19. новембар 2010, Јупитер је такође био ретро у Овну и Рибама, па размислите о свом послу, срећи, имовини и финансијама из тог периода, да бисте имали бољу слику онога што вас сада очекује.

Ова ретроградност ће највише утицати на Бика, Стрелчеве и Шкорпије

Бик

Не волите промене, устаљеност и већ примпремљен терен је за вас све. Међутим, сада ћете морати да порадите на самоприхватању. Промене се очекују у љубавним односима, као и у међуљудским. Будите спремни на све.

Стрелац

Успоравање каријере, вашег породичног зивота, генерално свакодневнице. Јупитер, ваша владајућа планета учиниће да вам сваки корак изгледа тежак и изазован.

Шкорпија

Старе истине излазе на видело. Ако сте забринути да не будете откривени, време је за исповест. Јупитер воли драму, а ако већ све кажете, онда вест више и није вест.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".