Синоћ су имале обрачун Матора и МЦ Алекс које су наводно биле у блиском односу. Расправа је започела овако: 

- Ја сам овде плакала само јер сам породици ово приредила. Ја у вези са Јованом никад нисам била, ја сам нон-стоп спуштала лопту. Покушавала је на све начине да допре до мене. Не знам што нисам устала и рекла: "Шта ти причаш?" - рекла је МЦ Алекс.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Ово је био тренутак кад си ти свесно и самовољно устала, заклела се мени у породицу, ово су ти тренуци кад сам ја теби веровала, а кривила себе да сам ти урадила лоше неповерењем. После овога си причала са Ђедовићем. Да ли си лагала или не, сама знаш. Али кад гледам овај клип, ја сам веровала у ово. Безобразлук није начин да се ја удаљим од тебе. Ја на тебе нисам могла да утичем да останеш у односу који не желиш. Нити сам те уходила, нити сам те малтретирала, ти се од мене ниси раздвајала, као ни ја од тебе. Ти мени дођеш, кажеш да сам те издала и набациш ми грижу савести. Нећеш терет набацити на моја леђа, обе смо криве - додала је Матора.

- Ја знам шта би ме чекало после овога да нисам овако. Психичко малтретирање, сваки пут кад нешто није по твојој вољи - рекла је МЦ Алекс.

- Кога ти зај*баваш, ја се окренула, имам девојку, не занимаш ме - додала је Матора.

- Мени је све било јасно кад сам изашла и чула се са неким људима. Ти би мене урнисала, имам штитну због тебе... - истакла је Бајићева.

- Ево да те питам, да ли сам те малтретирала после свега што си испричала на "Игри истине" или си ти била безобразна? - питала је Томићева.

- Ја сам била безобразна, сматрала сам да тако треба. И те како си ме прогањала, што каже Михић има 150 камера, 151. су твоје очи. Да могу да вратим време, не верујем да бих поново била пријатељица са њом - рекла је МЦ Алекс.

(Србија данас) 

БОНУС ВИДЕО: 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".