Један од најпопуларнијих денс извођача у Србији, Иван Гавриловић данас не зарађује ни приближно као '90-их година и тврди да су актуелни музичари неквалитетни, као и да је оно што презентују народу потиснуло добре денс песме.

Фото: ТВ Хепи принтскрин

 

Иван је за "Информер" открио како људи реагију на његове песме сада и да ли их и даље слушају:

- Данас је модерна нека нова, другачија музика и то је у реду. Лепо је да млади добију сансу. Ипак, хитови које смо ми изводили деведесетих су непролазни и клинци и данас одлепе када их чују - рекао је Гавриловић  који је недавно наступио у Београду на концерту посвећеном музици '90-их.

Фото: В. Данилов

 

- Било је супер, видео сам се са овима мојима из '90-их па сам им предложио да направимо овде један фестивал. А у Београду је било негде око 3.500 људи на платоу испред Сајма. И после 30 година и после свих тих догађаја, забрањивања и сатанизовања наше денс музике, она и даље живи. Људи који су организовали нису веровали да ће доћи толико људи. Имају људи осећај да је та музуика девалвирала, али ја мислим да је данашња музика девалвирала денс музику- љут је Иван и открива да млади репери превише зарађују.

Фото: Инстаграм принтскрин/mc_stojan

 

- Узимају велику лову. Било ми је чудно. Људи мисле да је музика деведесетих девалвирала, али ова музика која је сада популарна је у великој девалвацији. Нема неки квалитет. Ти извођаци узимају много велику лову. Чудно ми је што узми велику лову иако пусте музику на телефон и као они певају. И сви скачу уз њихову музику. На пример уз Војажа, МЦ Стојана...они не знају да певају, нашли су се ту где су се нашли. То су неки мутант експерименти на Јутјубу. Та нова технологија је утицала да људи који не знају ни ноте постану певачи. Не знају ни до ре ми фа со ла си до...- рекао је денсер.

ФОТО ГАЛЕРИЈА: Ненад Кнежевић Кнез - ретроспектива каријере

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".