Јелена и Зоран Живановић из групе "Зана" 11 година су у складном браку.

- Нас двоје смо почели као пријатељи, тако да је компромис био неминован. Кад смо упловили у брачно-љубавне воде, већ смо се добро искалили. Све оно што нам се не свиђа код оног другог успели смо да акумулирамо и да живимо са тим. То је главни успех опстанка двоје људи - испричала је Јелена.

Фото: sarics

 

 

Зоран Живановић, познатији као Жика, пре Јелене био је у браку са Вером, са којом има ћерке Тамару и Марију.

Његова прва супруга својевремено је за домаће медије изјавила да је Жика започео везу са Јеленом док су њих двоје још били у браку.

- Он није хтео да призна да ме је две године лагао како је ишао у Пољску, а био је у Страхињића Бана у њеном стану - рекла је тада Вера, а Јелена и Жика ово никада нису желели да коментаришу.

Фото: Танјуг/Драган Kујунџић

 

- Стварно смо се изборили! На том путу најтеже је било заштитити оне који ништа нису криви, оне које остављаш. С ове дистанце мислим да смо кроз буру прошли добро и да брод сада мирно плови - рекао је једном приликом Жика о њиховој љубави.

Свадбу су организовали у тајности, 2008. године, а поред тога што су крили локацију на којој ће се венчати ангажовали су и обезбеђење како би се заштитили од медијске пажње. Церемонији су присуствовали само најближи чланови породице и пријатељи, али међу њима није било Жикиних ћерки из првог брака.

Фото: Д. Мишић

 

Јелена и Жика отворено су говорили и о томе да су на све начине покушали да добију заједничко дете, те да су размишљали и о усвајању.

- Наравно да смо пробали све, али не желим да на тај начин привлачим пажњу, то су личне ствари и желим да се задржи на томе. Знам шта значи волети дете, али волети своје дете не знам шта значи јер га никад нисам имала, а оно што немаш не знаш да ли ти фали. Нажалост, у нашој земљи то је дуготрајан процес, деца се одгајају у прихватилиштима и установама, што није добро. У региону, рецимо, није тако. Што каже Жика, ми смо од усвајања далеко као Србија од Мадагаскара, али је добро помињати такве ствари. Битно је да људи чују и постану свесни колико се људи боре када су такве ствари у питању - рекла је Јелена пре две године.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике са венчања - Мира Шкорић и Василије Васа Јеремић

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".