Љубавни живот Катарине Каје Остојић обележиле дуге везе, које су се на крају завршавале раскидима, иако је свака слутила на одлазак пред матичара баш.  Два пута се и удала, али у рекордном року и развела.

Певачица је сада говорила о недавном раскиду са фудбалером Метеом Павловићем, некретнини коју је купила, ћерки Николини, али и о првом супругу Николи Драгојловићу.

Фото: Инстаграм принтскрин/kaya_ostojic

 

- Дуго сам живела у иностранству и ужелела сам се Србије. Фалили су ми наши људи, породица, пријатељи, изласци, фалило ми је чак и то да видим лепе људе - рекла је Каја, која је недавно окончала везу са фудбалером за кога се писало да је човек њеног живота.

- Тренутно ми јако прија то што сам сама и прелепо ми је. Сви су ми рекли да никад боље нисам изгледала. Скоро 12 година нисам била без момка и нисам била свесна како то изгледа када си сам. Сад не морам никоме да полажем рачуне где идем, са ким идем, шта радим… Тренутно радим шта ја хоћу и колико хоћу - рекла је Каја.

Кајина ћерка Николина израсла је у праву лепотицу, а многи кажу да изгледају као рођене сестре. Каја истиче да је поносна на двадесетогодишњу мезимицу која студира у Америци.

Фото: АТА имагес

 

- Николина више личи на оца, али је од мене наследила оно најбоље. Поносна сам што је моја ћерка и имам пуно поверење у њу - каже Каја, и истиче да јој је бивши супруг Никола недостајао у периоду ћеркиног одрастања, али не као мушкарац.

- Фалио ми је током њеног одгајања, највише финансијски. Њој је фалила очинска фигура, али ето, успеле смо и без њега.

Каја каже да је прерасла партнере који се баве спортом, иако су они најзгоднији.

- Волим спортисте, јер физички изгледају топ и нема ништа лепше од човека који се бави спортом и то професионално. С друге стране, сад ми треба неко ко може интелектуално да ми парира, а да није из те бранше.

Фото: Јутјуб принтскрин/Амиџи шоу

 

Писало се да је недавно родитељима купила кућу и да је уложила два милиона евра, а ево како је певачица то прокоментарисала:

- Истина је да сам купила кућу, али не родитељима, купила сам је себи. Кућа је готова, само још да средим двориште и базен. Наравно да нисам уложила два милиона, јер да имам толики новац, кућу бих купила негде на француској обали.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Емина Јаховић у различитим издањима

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".