После развода од бизнисмена Небојше Јовановића, са којим има сина Косту, Љубинка Кларић дуже време емотивне партнере није представљала јавности. Посветила се професији и наследнику, а знала је да ће јој се праве љуба пре или касније и догодити. Тако је и било, када је у њен живот ушао амбасадор Србије у Ираку, Урош Балов. 

Фото: Н. Скендерија

 

 

Глумица је већ дуже време објављивала фотографије из Багдада, они који не не познају мислили су да оне воли да посећује егозичне дестинације, док су они ближи глумици знали да је разлог њених посета управо љубав. 

Званична потврда њихове везе стигла је у мају када је Урош објавио њихову прву заједничку фотографију. Љубинка је четири године била у браку са Небојшом Јовановићем, од чега су заједно провели тек пола времена. Са сином Костом, који је рођен у Америци, вратила се у Србији када је дечак имао нешто више од годину дана. Иако су се надали да ће брак на даљину успети, уследио је развод.

Фото: Игор Маринковић

 

 

- Развела сам се од Небојше, а разлог није ништа што се у седамдесет посто веза не дешава. Једноставно, даљина је учинила своје. Он није могао да остави посао који је тамо започео пре него што смо засновали везу, али дивно је што смо изнедрили Косту - изјавила је лепа глумица, која се убрзо вратила својој професији.

Са бившим супругом, који је финансијски консултант, остала је у добрим односима. Кад год је у могућности  он долази из Америке у Београд да се види са сином, а и Коста често путује код оца.

- У Америку сам кренула са једноставном идејом, заљубила сам се и удала. У томе није било ничег спектакуларног јер се нисам удала за холивудског продуцента, него за обичног момка. Све зависи како уредите свој живот тамо. Ако сте дошли са очекивањима, а очекивања се не испуњавају, одлазите као губитник. Ја сам се свакако вратила као победник зато што сам се вратила са Костом. Он је најбоља награда коју сам могла да добијем, он је мој "Оскар" - испричала је својевремено за "Хелло" Љубинка.

 

Фото: В. Данилов

 

 

Љубинка глуми у наставку крими серије “Клан”  за коју је недавно рекла да се разликује од других серија јер има нешто “тарантиновско”.

- Јако је тешко спаковати тај формат и да то прође. Неопходне су чак и холивудске вештине великих мајстора. И то је некако успело - истакла је недавно глумица.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике из приватног албума - Јелица Сретеновић

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".