На Инстаграму Мирослава Радуљице нема слика Тамаре Игњић, а њен је профил на овој друштвеној мрежи закључан за јавност. Да није било кума који је објавио вест о срећном догађају, венчање нашег прослављеног кошаркаша и лепе одбојкашице прошло би потпуно скривено од очију јавности!

Фото: Инстаграм принтскрин/Tadione33

 

Младенци су рекли судбоносно "да" у манастиру Јовањи, где их је венчао брат глумца Милоша Биковића. Кум Тадија Драгићевић је на Инстаграму честитао венчање и пожелео да их бог чува, уз фотографије и снимке младенаца. Тадија је и сам спортиста, а са супругом, некадашњом манекенком Сандром Никетић је годинама и има двоје деце. 

На сликама са Радуљициног венчања, сви су приметили да је млада обучена с пуно укуса и како прилици доликује. Уместо неприличних деколтеа и голих леђа и рамена какве смо виђали на српским младама у цркви у последњих неколико година, Тамара је дошла закопчана до грла и са дугим рукавима. 

Фото: Инстаграм принтскрин/Tadione33

 

Уз смеран украс од ситног цвећа у коси, била је право оличење скромне и лепе невесте. Са Радуљицом је у вези већ годинама, завршила је маркетинг, а активно игра одбојку. Од 2019. године игра за ЦСМ Лугој.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".