После 33. године, Биљана се присетила лепих и мање лепих догађаја. 

Аца и Биља су се после три године забављања венчали. Они су правили праву свадбу у Горњем Милановцу у граду где је рођен Аца, а веридбу су организовали у Биљином селу Грејачи, у близини Ниша.  Пар је испоштовао све српске свадбене догађаје, а венчање је било доступно за новинаре. 

‒ Ми смо први имали ''јавну'' свадбу, ништа нисмо крили. До тада је владало мишљење да би певач или певачица, који имају обожаваоце, требало да крију партнере јер би то могло да утиче на њихову популарност. Нама тако нешто није ни пало на памет. Окупили смо фамилију и пријатеље и организовали право српско венчање, на којем смо испоштовали све обичаје - присетила се Биља.

Фото: Д. Мишић

 

Брак овог естрадног пара започет је црквеном церемонијом на којој је млади кумовала водитељка Сузана Манчић, док се међу званицама нашао сам крем тадашње естраде. Сама прослава која је организована вишедневно је била за похвалу, а све званице су биле испоштоване. Биља се присетила тренутка када је рекла судбоносно ''да'' Аци и узела његово презиме. 

‒ Ацин покојни отац Богољуб био је диван човек. Начула сам да би му значило да узмем њихово презиме и то сам испоштовала. Десе се забавне ситуације када ме саобраћајна полиција заустави у рутинској контроли. Прво погледају дозволу у којој пише Биљана Илић, онда виде мене, па уз смех констатују: ''А, то сте ви, госпођо Јевтић'' - испричала је раније певачица.

(Стори)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике из дома певачице Снежане Ђуришић 1991. године

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".