Певачица Весна Змијанац проговорила је о момцима који јој шаљу поруке, а дотакла се и ћерке Николије и зета Реље.

Када не наступа, Весна највише воли да проводи време у кући на Букуљи, где кува целој породици и комшијама, а Николија Јовановић и Реља Поповић су најзахтевнији.

– Кувам Николији, Рељи, комшијама. Ове године сам највише на Букуљи, не бих преживела у Београду на овим на врућинама. Тамо имам троје људи који раде за мене и комшилук који воли моју храну – истакла је Весна, те открила ко је захтевнији по питању хране, Реља или Николија.

Фото: Предраг Митић

 

– Исти су ми јер су обоје вегетеријанци и они су ми велики проблем па морам за њих посебно. Некада сам и ја била вегетеријанка, када су они код мене онда смо сви вегетеријанци, а када оду једем и месо. Кувам им све из баште. Воле сатараш, буранију, сладак купус... Слаткише не волим и не знам ништа од дезерата да спремим, чак ни палачинке – искрена је певачица, која има велику помоћ у кухињи.

Фото: Катарина Михајловић

 

– Реа слаже кромпир за мусаку, а сада и ова мала почиње – рекла је Весна, и додала да јој унука има слуха.

– Воли да пева, има врло леп глас и има слуха. Реагује на песме које ја певам, али највише воли мамине и татине, ову модернију музику.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/nikolijaofficial

 

Певачица не крије да има обожаваоце, на које не остаје имуна.

– У мене су заљубљени, а ја се још нисам пронашла. Само ме дечаци мувају. Пишемо једни другима. Они ми пишу дуге поруке, ја њима кратке. Мени треба нека фина духовна љубав. То су највеће љубави – рекла је Весна, и открила да ли је изашла на састанак са неким од тих момака:

– Па нисам изашла са особама са Инстаграма. Дођу тамо где пијем кафу, па и они попију.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике из приватног албума - Драган Стојковић Босанац

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".