Недуго након изрицања пресуде, на улазној капији куће у Борчи појавила су се два аутомобила у којима је био Зоран Марјановић са својим сином, братом и изабраницом, а потом је ушао у кућу и није се појављивао.

После извесног времена, испред породичне куће дошла су три аутомобила са полицијом, припадницима интервентне јединице, док је једно било цивилно. Из њих је изашло десетак полицајаца под пуном опремом који су мирно ушли у двориште, а потом и у кућу.

Фото: Архива Новости

 

Пси које породица Мрајановић гаји у дворишту, узнемирили су се због великог броја маскираних полицајаца и лајали су непрестано. Један од надређених љубазно је замолио кума Веру да псе затвори како не би угрозили безбедности припадника интервентне јединице.

Полиција је ушла у кућу, а за њима и кума Вера која је одмах потом изашла са половином хлеба којом је мамила псе да уђу у свој бокс. Видно потресена жена, која је све време плакала, како се могло видети на лицу места, када је излазила из куће рефлексно је закључала улазна врата.

Ситуација је била бизарна, јер су полицајци у том момету спроводили Марјановића из куће и остали су закључани на неколико момената, док нису успели да откључају кућу изнутра.

Фото: Зоран Јовановић Мачак/Петар Милошевић

 

Када су извели Зорана са лисицама на рукама, за њима су из куће изашли његови најближи који су довикивали: "Држи се тата!", "Држи се Зоране!", "Истераћемо правду!", он је без опирања ушао у возило.

Када је кренула колона полицијских возила у том моменту је долазио један од адвоката Зорана Марјановића, па је Зорица из аута викала "29", мислећи на полицијску станицу 29. новембар у коју је Марјановић прво одведен.

Након свега, породица Марјановић паркирала је своје аутомобиле у двориште породичне куће, затим су затворили капије и повукли се у кућу одакле више нису излазили преноси Курир.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".