Мала Јана Марјановић, ћерка убијене певачице Јелене и Зорана Марјановића који је данас осуђен на 40 година због њеног убиства, била је сведок убиства њене мајке - јер како се наводи у оптужници против Марјановића, она је кобног 2. априла 2016. године била на насипу са оцем и мајком, а Зоран ју је потом оставио на насипу како би убио Јелену.

Мала Јана имала је само пет година када јој је мајка убијена, а сада шест година након злочина она је кренула у пети разред.

Девојчица је током истраге саслушана више пута, а њен исказ је коришћен на суђењу њеном оцу. Тада петогодишња девојчица заправо је једини сведок који је био присутан у близини места убиства, с обзиром на то да је, према Зорановим речима, дан провела са мајком и оцем.

Да је девојчица била и један од кључних сведока на суђењу потврђено је данашњом пресудом, а како је навела судија Јелена Шкулић њен исказ је показао шта се догодило на насипу.

- Девојчица је описала да маму није могла да види од шуме, а шуме на месту где су они стајали није било, већ је било са друге стране канала са ког места је сведок рекао да је видео мушкарца и жену без детета, а одакле су они према речима сведока дошли - навела је данас судија.

Иначе, девојчица је након убиства мајке цртала траву и говорила: "Ово је трава где је нестала моја мама."

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: ШОКАНТАН СНИМАК: Зоран Марјановић за ТРЕЋЕ ОКО, 1990. године

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".